Tebligat gönderilecek
Eskişehirspor yönetiminin tarihi kararı, son 10 yıldır vergi ve SSK borçlarını ödemeden görev yapan ve kulübün sırtında büyük bir kambur bırakan eski başkan ve yönetimleri zor durumda bırakacak. Alınan bilgilere göre 11 milyon Vergi ve 3 buçuk milyon SSK borcunun ödenmesi için, Vergi Dairesi tarafından önümüzdeki günlerde eski başkan ve yönetimlere tebligat gönderilecek.

'Onlar sorumlu'
80 milyon lira olan vergi borcunun, yapılandırıldıktan sonra 11 milyon TL'ye düştüğünü, SSK borcunun ise yapılandırılma sonrası 3.5 Milyon TL'ye indiğini belirten Başkan Sinan Özeçoğlu, göreve geldikten sonra 780 Bin Lira Vergi borcu taksiti ödediklerini, SSK ödemeleri taksitlerini de zamanında yapmaya devam ettiklerini belirterek, '3 ay içinde 1 milyon lira Vergi ve SSK ödemesi yaptık. Fakat eski yönetim ve başkanların kendi dönemlerindeki borçlardan sorumlu olduğunu düşünüyoruz' dedi.

'Tespitini yaptık'
Başkan Sinan Özeçoğlu, '2008 yılından itibaren görev yapan eski başkan ve yönetimlerin, dönemlerine ait ödemedikleri vergi ve SSK borçlarını tespit ettik. Bu listeyi geçtiğimiz günlerde Vergi Dairesi Başkanlığına teslim ettim' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim