Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ESKİ'de gerçekleşen görev değişiminin ilk gününde Oğuzhan Özen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Emekliye ayrılan eski Genel Müdür Ahmet Şekerci ile hayırlı olsun ziyaretinde bir araya gelen Ünlüce, 'Suyun hayatımız için ne derece önemli olduğunu ülkece susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kaldığımız şu günlerde daha iyi anlıyoruz. ESKİ de şehrimizde sorunsuz bir alt yapı ve vatandaşlarımızın memnuniyeti için özveriyle çalışmalar yürütüyor. Ahmet Bey'in yaş haddi nedeniyle emekliliği ayrılması sonrası da bugün bir bayrak değişimi gerçekleştiriyoruz. Bu değişimin hem kurumumuza hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Yıllarca bu alanda önemli çalışmalara imza atan ve Ahmet Şekerci'nin kıymetli tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Kendisi bundan sonra Sayın Hocamızın danışmanı olarak görevini sürdürecek. Ben kendisine Genel Müdür olarak verdiği hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyor, yıllardır birlikte çalıştığımız Oğuzhan Bey'e de başarılar diliyorum' dedi.
Birlikte görev yaptığı tüm ESKİ personeline özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Şekerci, ESKİ'nin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Eskişehirliler için birbirinden önemli çalışmalara imza atacağına yürekten inandığını ifade etti. Ahmet Şekerci'ye emekleri dolayısıyla teşekkür eden ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, Şekerci'nin tecrübelerinin ve fikirlerinin çok kıymetli olduğunu belirterek kendisiyle bundan sonra da birlikte çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Editör: TE Bilisim