Yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Tuna'ya tek tek tanıştıran Başkan Güler, göreve seçilen yeni yönetim kurulunun Eskişehir'in tüm hizmet sektörünü temsil ettiğini söyledi. Yeni bir heyecan ve yeni bir yapı oluşturduklarını belirten Başkan Güler, Eskişehir'e en iyi hizmeti verme yolunda çok heyecanlı ve istekli olduklarını ifade etti. Başkan Güler, konuşmasının bir bölümünde 2013 TDKB Ajansının gerçekleştirdiği faaliyetlerden de bahsederek, Eskişehir'in artık çok daha yakından tanınan bir şehir olduğunu belirtti.
Yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayan Vali Tuna, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası'nın birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir seçim gerçekleştirdiğini belirten Vali Tuna, yeni yönetimin Eskişehir'e katacağı hizmetler noktasında güzel işler yapacağına inandığını kaydetti. Vali Tuna, 'Eskişehir Ticaret Odası bu şehrin vizyonuna çok büyük katkı sağlıyor' dedi.
Ziyaretin sonunda günün anısına Başkan Güler'e 2013 TDKB anı tabağı hediye eden Vali Tuna, yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. (İHA)

Editör: TE Bilisim