CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, il başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da yer aldı. Burada gazetecilere açıklama yapan Seyit Torun, 'Ülkemizi büyütmek ve sıkıntılardan kurtarmak için çalışmalıyız. Bizim bizden başka dostumuz yok. 2019'a hazır olmak zorundayız' diye konuştu. Eskişehir'in şanslı olduğunu aktararak, 'Siz çok şanslısınız. Türkiye'de marka olmuş belediye başkanlarına sahipsiniz. Bunları anlatmak gerekir. Yerel yönetim anlayışını kullanarak genele ulaşmak durumundayız. Bunu genel seçimlere ulaştırmak zorundayız' diye konuştu.

HEDEF İKTİDAR OLMAK

Torun hedeflerinin 2019'da iktidar olmak olduğunu belirterek şunları söyledi: 'Bizlere çok büyük görevler düşüyor. Yerel ve genel olarak bir bütün halinde mücadele etmek zorundayız. Bizim bizden başka dostumuz yok. Tüm yurttaşlara ulaşacağız ve dokunacağız. İkna etmeye çalışacağız. Genel Başkanımızın kurultayda söylediği sözleri anlatacağız. Yereldeki başarımızı her yere taşıyacağız. 2019'a bütün olarak hazırlanmak zorundayız. Aydınlık Türkiye'yi hep birlikte kuracağız.'

ESKİŞEHİR HER GEÇEN GÜN DEĞERLENİYOR

Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl Eskişehir'in cazibe merkezi haline geldiğini ifade ederek, 'Eskişehir her yerde tavsiye edilen bir kent oldu. Sosyal demokrat ve insan odaklı belediyecilik anlayışı belediyeciliğin yer aldığı bir kent. Yılmaz Büyükerşen ve diğer yerel yöneticilerimiz Eskişehir'in değerine her geçen gün değer kattılar' dedi.

YEREL VE GENELDE İKTİDAR OLMAK ZORUNDAYIZ

2019 hedeflerinden bahseden Bingöl şunları söyledi: '2019 seçimlerine bugünden hazır olmak üzere yola çıktık. Örgütlere ve üyelere büyük görevler düşüyor. Bir dayanışma içinde olacağız. 2019 'da yerelde ve genelde iktidar olmak zorundayız. Yeniden kardeşlik duygularını pekiştireceğiz. Türkiye'yi huzur ülkesi yapacağız.' (HM)

Editör: TE Bilisim