Başrollerini Ufuk Kaplan ve Davut İnce paylaşan dizinin kadrosunda; Wilma Elles, Ekrem İspir, Yakup Keskin, Arif Selçuk ve Sezgin Maden gibi izleyicilerin aşina oldukları isimler yer alıyor. Dizinin tanıtımı Odunpazarı'nın tarihi evlerinin bulunduğu bölgede yapıldı. Çibörek ve kumda pişen kahveyi tadan dizi oyunculara ilgi yoğundu.
UZUN SOLUKLU OLACAK
Dizinin önemli oyuncularından biri olan Wilma Elles 'Bir kadının intikamını anlatıyor, bir kadının önüne hayatta gelebilecek bütün kötü şeyler gelmiş başına. Ama bu kadın ayağa kalkıyor, bütün gücünü topluyor ve intikamını alıyor. İnşallah uzun soluklu bir proje olacak. Umarım bu diziyi izleyen birçok kadın kendi gücünün farkına varır.' Rolü hakkında konuşan Davut İnce ise, 'Miş gibi değil gerçek bir dövüşçüyü izleyeceksiniz. Oyunculuğa 8 yıl ara vermiştim. Aslında aksiyon filminde oynamak benim 20 yıllık hayalimdi, hocama teşekkür ediyorum bu rolün hakkını vereceğim' dedi.
ÇOK İDDİALIYIZ
Dizinin yapımcısı ve Eskişehirli olan Mesut Çetin ise şunları söyledi: 'İddialı bir proje olarak yola çıkıyoruz, özellikle Hollywood tarzında bir iş yapalım istiyoruz. Çekim yaptığımız İnönü, sakin bir yer, güzel bir bölge ve ilçedeki tarihi hikayede de göreceğiz. İddialı bir proje ile yola çıkıyoruz.' İHA
Editör: TE Bilisim