Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda sınava girecek öğrencilere başarılar dileyen Büyükşehir Belediyesi, '27 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek LGS sınavı için tramvaylarımız ve otobüslerimiz hizmetinizde olacaktır. Tramvaylarımız Pazar günü sınava girecek adaylar, yanında 1 refakatçısı ve istisna kapsamında olan vatandaşlarımız için seferlerine devam edecektir.
Otobüslerimiz ise hafta içi planına uygun çalışacak olup, ilçe otobüslerimiz ve kırsal mahalle otobüslerimiz de seferlerine devam edecektir. İlçelerden merkeze otobüslerimiz Pazar günü, Cumartesi günü sefer saatlerine uygun şekilde kalkacak olup, adaylarımız sınav belgelerini göstermek koşuluyla yanlarında 1 refakatçi ile otobüslerimizi kullanabileceklerdir' açıklamalarında bulundu.
Otobüs ve tramvay seferlerinin güzergah ve saat bilgilerine www.eskisehir.bel.tr web sitesinden ulaşılabileceğini belirten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sınav süresince Kalabak sakalarının da müziğinin kapatılacağını ve o gün açık alanlarda çalışacak olan belediye personelinin, sınava girecek öğrencilerin dikkatinin dağılmaması için maksimum hassasiyet göstereceklerini ifade etti.
Editör: TE Bilisim