Aşı karşıtlarının hedef haline getirdiği Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u ölümle tehdit eden zanlı Eskişehir’de gözaltına alındı. İfadesi alınan zanlı serbest bırakıldı.
Bir süredir sosyal medya üzerinden aşı karşıtlarının hedefi haline getirilen Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u ölümle tehdit eden ve ofisinin bulunduğu merdivenlere dana dili bırakan zanlı Eskişehir’de yakalandı. Şenol hakkında koruma kararı çıkartıldı.
SAHTE DOKTOR OLARAK TANITAN KİŞİ
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şenol, sosyal medyadan kendini Op. Dr. Mustafa Yücel olarak tanıtan ve sahte doktor olarak bilinen, Büyük Uyanış Derneği üyesi bir kişi tarafından tehdit edildiğini, olayı gerçekleştirenin de o olduğunu açıklamıştı.