AK Parti Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, katıldığı bir televizyon programında Odunpazarı için projelerini anlattı. Doğan, tüm Türkiye'ye Eskişehir'e ikinci bir Millet Bahçesi kazandıracaklarını açıkladı.
TÜRKEŞ'İN ADI VERİLECEK
Cumhur İttifakı'nın adayı olarak çıktığı bu yolda, merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin, Eskişehir'deki yol arkadaşları ile omuz omuza yürümekten kıvanç duyduklarını söyleyen Volkan Doğan, Milletvekili Nabi Avcı'nın Eskişehir'e ilk Millet Bahçesi'ni kazandırdığını ve isminin verilmesine vesile olduğunu belirtti. Doğan, Nabi Avcı'nın himayelerinde Odunpazarı Şahin Tepesi'nde ikinci Millet Bahçesi yapılacağını ve bu Millet Bahçesi'ne de merhum Alparslan Türkeş'in isminin verileceğini söyledi. Doğan, 'Merhum Alparslan Türkeş'in adının da yaşatılacağı ikinci Millet Bahçemizi de, MHP'nin 50'inci kuruluş yıldönümünde inşallah Odunpazarı'ndaki tüm hemşehrilerimiz ile birlikte Şahin Tepesi'nde açacağız' dedi.
İKİNCİ MİLLET BAHÇESİ
Eski stadyum alanında yapım çalışmaları devam eden, Valilik, Türk Dünyası Vakfı ve TOKİ'nin ortak protokolü ile Eskişehir'e kazandırılacak olan Türk Dünyası Millet Bahçesi'nin çalışmaları devam ediyor. Volkan Doğan'ın verdiği müjdeyle Eskişehir ve Odunpazarı, Türkiye'de ikinci Millet Bahçesi'ne kavuşmuş tek il olacak. HM
Editör: TE Bilisim