Miting havasında geçen açılışta Ayşe Ünlüce ve Ahmet Ataç, coşkuyla karşılandı. CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı’nın ilçeye bütün hizmetleri getirmek için canla başla çalışacağını söyleyen Ayşe Ünlüce, “Bizler ilçelerimizin kalkınmasını istiyoruz. 10 Ocak’ta başlayan seçim sürecimiz sonrası Çifteler’e üçüncü kez geldim. Bu kez alanda daha çok kadınlarımızı görüyorum. Çifteler’de kadın adayımız Zehra Konakçı, Büyükşehir Belediyesi’nde benimle birlikte yürümeye hazır mısınız? Eskişehir’de hem merkeze hem Çifteler’imize kadın eli değecek. İlçelerimiz halkçı ve sosyal belediyecilikle tanışacak” dedi.

ATAÇ: 365 GÜN BERABER OLACAĞIZ

Konuşmasına kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başlayan Tepebaşı Belediye başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Sevgili hanımlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüz hayırlı olsun. Kadınlar 1 gün değil 365 gün önemlidir. O nedenle 365 gün beraber olacağız. Bugün güzel bir topluluk var. Bence Çifteler işi bitirmiş. Geçen seçim küçük farkla seçimi kaçırdık, 5 sene böyle geçti. Bir 5 sene daha böyle geçmesin. Çünkü Çifteler en iyisine layık. Önümüzdeki 5 yıl için  ben inanıyorum, Eskişehir’de Ayşe başkanımız, Çifteler’de de Zehra Başkanımız seçilecek. Kadın eli değecek ve en iyi noktaya götürecekler. Seçim ofisimiz de Çifteler’e hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

ATP'li Demiroğlu mazbatasını aldı ATP'li Demiroğlu mazbatasını aldı

CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, Çifteler’in son 5 yıldır hizmetlerden mahrum kaldığını söyledi. Çifteler’in turizm, hayvancılık ve tarım konusunda çağın çok gerisinde kaldığını ifade eden Zehra Konakçı, “Göreve geldiğimiz gibi ilçemizin hak ettiği değeri alması için çalışacağız. İlçemizde sosyal hayat bitme noktasına geldi. Burada Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak olan Ayşe Ünlüce ile birlikte en güzel hizmetleri getirmeye hazırız. Çifteler parlayan yıldızımız olacak” şeklinde konuştu.

Çifteler Seçim Ofisi açılışına CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Hatice Semerci, CHP Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü ve çok sayıda Çiftelerli vatandaş katıldı.

MAHMUDİYE ZİYARETİ

Çifteler Seçim Ofisi açılışının ardından Ayşe Ünlüce, Ahmet Ataç, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve beraberindekilerle birlikte Mahmudiye ilçesinde esnafı ziyaret etti. Esnafın talebini dinleyen heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Bülten