Festival de Arasta Çarşı içerisinde topaç çevirme etkinliği düzenlendi. 7'den 70'e her yaştan vatandaşın katıldığı topaç çevirme etkinliğinde, çocuklar unutulmaya yüz tutan topaç çevirme oyunu ile tanışırken, büyükler de çocukluklarına geri döndü. Başkan Kazım Kurt'un ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'in de katıldığı topaç çevirme etkinliği, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
STANTLARI GEZDİ
Vatandaşların 5'inci Uluslararası Ahşap Heykel Festivali'ne gösterdiği yoğun ilgi, festivalin 3. günü de devam etti. Sanatçıların çalışmalarını izleyen vatandaşlar, sanatçılardan çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Festival alanında bulunan stantları gezen vatandaşlar, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri festival alanında müzik dinletisi gerçekleştirdi.
DEVAM EDECEK
Müzik dinletileri, konserler, halk dansları ve modern dans gösterilerinin yapılacağı festivalde, yarın saat 14.00'de Odunpazarı Belediyesi ve Eldem Kültür ve Sanat Vakfı ortaklığı ile düzenlenen workshoplara devam edilecek. Festival, 23 Haziran Pazar Günü saat 17.00'de Ahşap Eserler Galerisi'nde gerçekleşecek olan sergi ile sona erecek. HM
Editör: TE Bilisim