KKTC Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ve Belediye Meclis Üyeleri Eskişehir'e hayran kaldı. Başkan Benli ve Meclis Üyeleri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri gezerek yerinde inceledi.
ÖRNEK ALIYORUZ
Müzeler Kompleksi'nde Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Cam Sanatları Müzesi, Canlı Tarih Sahnesi Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret eden Başkan ve beraberindekiler, daha sonra Kentpark ve Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nı gezdi. Projeleri yakından incelen heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. Eskişehir'de hayata geçirilen başarılı şehircilik çalışmalarından örnekler aldıklarını ifade eden KKTC Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, 'Tüm dünyaya örnek olacak işler gerçekleştiriyorsunuz, Eskişehir halkı gerçekten çok şanslı, Eskişehir sürekli gelişen bir şehir. Kentin geneline bakıldığında kültür, sanat ve eğitim her köşede var. Güzel bir şehir oluşturmuşsunuz sizleri ve ekibinizi tebrik ediyorum' dedi.
BAĞLARIMIZ GÜÇLÜ
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 'KKTC'de Girne ve Lefkoşa ile kardeş şehir ilişkilerimiz var ve bu ilişkilerimiz sadece kağıt üzerinde değil. Kültür olsun sanat olsun her türlü konuda bağlarımızı güçlendiriyoruz' dedi. HM
Editör: TE Bilisim