MHP'de bayramlaşma programı bayramın dördüncü günü gerçekleşti. İl teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına katılan Genel Başkan yardımcısı Ruhsar Demirel'in gündeminde 1 Kasım genel seçimleri vardı. Türkiye'nin gürültülü bir tablo içerisinde seçime gittiğini söyleyen Demirel, 'Türkiye gürültülü tablo içerisinde tekrar bir seçime gidiyor. 7 Haziran gecesi ile 20 Temmuz arasında Türkiye'de çok şey değişti. 20 Temmuzdan sonra Türkiye'de insanların can ve mal güvenliği tehlikeye girdi. Seçim güvenliği de tehlikededir. Ancak bir seçim var oy kullanılacaktır' dedi.

SEÇİMLERDE BEKLENTİMİZ ÇOK YÜKSEK

Seçimlerde beklentilerinin yüksek olduğunu aktaran Demirel, '1 Kasım seçimlerinden beklentimiz çok yüksek ülkenin rejimini tek adama teslim etmemek adına milli bakiyemizi korumak, tarihimize saygı, geleceğimize sorumluluk düşüncesiyle tek vücut olup, seçimden milletin istediği bir neticeyi elde etmek zorundayız' diye konuştu.

BİLİNÇLİ BİR SEÇMENİMİZ VAR

Eskişehir'in sandıkta gereken cevabı vereceğini söyleyen Demirel, 'Eskişehir, Türkiye ölçeğinde seçime katılma oranı en yüksek illerden biri. Çünkü farkındalığı çok yüksek eğitim düzeyi yüksek bilinçli bir seçmenimiz var. Bu kitle neden bugün seçime gidiyoruz, sorguluyor ve algılıyor. Dolayısıyla cevabını arayanlar 18 tane eksik milletvekili için milleti tekrar seçime götürenlere cevabını verecektir. Seçmenimizin sandığa gitmesini ve iradesini kullanmasını istiyoruz' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim