Vatandaşların isteklerini ve taleplerini dinlemek amacıyla düzenlenen 'Hayat Komşularımızla Güzel' etkinliğinin ilki yoğun bir katılımla Batıkent Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Batıkent Şair Rasim Köroğlu Deneyimli Kafe'de vatandaşlarla bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.
PARMAKLA GÖSTERİLİYOR
İlk vatandaş buluşmasını Batıkent'te gerçekleştirildiğini ve buluşmaların devam edeceğini belirten Başkan Ataç, 'Bu sene çok şükür hedefim olan pazarımızı açtık. Sizlere çok iyi geldiğinin haberlerini de alıyorum. Yıllardır hedeflediğim bir projeydi. Sizlerin memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir. Batıkent'imizde ne noksansa onu tamamlamaya gayret ediyoruz. Çünkü Batıkent Eskişehir'de parmakla gösterilen mahalle haline geldi. Şehircilik adına çok önemli, doğru bir nüfus artışı oluyor. Sizlerin burada rahat yaşamanız bizleri de mutlu ediyor. Türkiye'de çok sıkıntılar yaşanıyor. Ama inanın Eskişehir Türkiye'nin yaşadığı sıkıntıların çoğunu yaşamadı. Belediyelerimizin burada güçlü olması, iktidarda olması Eskişehir'imizi farklı bir yaşam haline getirdi. Diliyoruz, bu günleri de atlatacağız. Sizlere bize verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlere ve Eskişehir'imize layık olmaya çalıştık. Çünkü Eskişehir'in çağdaş yüzü Tepebaşı. Bu çağdaş yüzü kaybetmeden daha ileriye daha iyi yaşam merkezleri kurarak devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın' ifadelerini kullandı.
HİZMETTEN MEMNUNUZ
Batıkent Mahalle Muhtarı Derya Can ise, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Ataç'a teşekkür etti. Vatandaşlar ise, mahallelerine kurulan pazardan ve yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, istek ve taleplerini Başkan Ataç ile paylaştı. Düzenlenen etkinlikte Başkan Ataç'a, belediye başkan yardımcıları da eşlik etti. HM
Editör: TE Bilisim