Eskişehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen, 'Cadı Kazanında Türk Dış Politikası' adlı panele katılmak üzere Eskişehir'e gelen CHP İstanbul Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, E. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve ABD Büyükelçisi Namık Tan ve Gazeteci Nur Batur, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer ile Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy da yer aldı.
Eskişehir'deki gelişimin Türkiye'ye örnek olduğunu belirten CHP Milletvekili Ünal Çeviköz, Başkan Büyükerşen'e hem akademik hayatında hem de belediyecilik alanında yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Deneyimli diplomat Namık Tan ve Gazeteci Nur Batur da, Büyükerşen ile bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.
Büyükerşen de nazik ziyaret nedeniyle Çeviköz, Tan ve Batur'a teşekkür ederek, 'Zamanı Durduran Saat' adlı kitabını hediye etti.
Ziyaret günün anısına fotoğraf çektirilmesi ve sonrasında Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nin gezilmesi ile sona erdi.
Editör: TE Bilisim