Hoşnudiye Mahallesi'nde bulunan Tepebaşı Belediyesi'nin yan tarafına açılan RinLa Restoran, 700 metrekare geniş alanı ve işinde usta aşçıların hazırladığı birbirinden lezzetli yemekleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Erdal Beyzgül, Funda, Aytaç Karausta, Ali Rıza Saltık, Tolga Kaya, Cem Ulu, Caner Gülsüm ve Mustafa Özarslan gibi birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı restoranda kaliteli müzik ve yemekler harmanlanacak. Funda ve Halil Küçük'ün sahibi olduğu RinLa'nın açılış törenine Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, İş İnsanı Göral Çatak, RinLa'nın koordinatörlük görevini üstlenen Tevfik Eriş ve birçok misafir katıldı.
AİLE RESTORANI OLACAK
Açılış töreninde konuşan Funda Küçük, kendilerine destek olan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, 'Restoranımız aile restoranı olarak hizmet verecek. Birbirinden değerli ve kıymetli sanatçılar sahne alacak. Misafirlerimiz hem çok güzel, lezzetli yemekler yiyebilecek burada hem de türküler eşliğinde muhteşem anlar yaşayacak' dedi.
GÖZE, KULAĞA, MİDEYE HİTAP EDECEK
RinLa'nın hem göze hem kulağa hem de mideye hitap edeceğini söyleyen Eriş, açılışa katılan herkese teşekkür etti. Yalnızoğlu ise işletme sahiplerine bol kazançlı günler dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. MELTEM KARAKAŞ


Editör: TE Bilisim