OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, TCDD'ye ait Hatboyu'nda işletmecilik yapan kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Mahfuz Banlı, olay yerinden uzaklaşırken, saldırı vatandaşlar tarafından önlendi. Sağlık durumu iyi olan ve herhangi bir yara almayan Büyükerşen, olay sonrası Haller Gençlik Merkezi'nde basın açıklaması yaptı.

'TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKMAYIZ'
Gerçekleşen olayla ilgili açıklama yapan Büyükerşen, 'Haller Gençlik Merkezi'nin önünde bir saldırıya uğradım. Bu tür tehditler ve saldırılar bizi asla yıldıramaz. Şehrin menfaatleri her şeyin üzerindedir. Biz bunlara pabuç bırakmayız. Şehrin menfaatine aykırı olan konulara müdahale etmekten asla çekinmeyiz. Bu tür müdahalelerden hoşlanmayanlar her türlü tecavüzü yapacak güçteler' diye konuştu.

DARP RAPORU ALDI
Olay sonrasından açıklama yapan Yılmaz Büyükerşen'e CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt destek oldu. Açıklamanın ardından darp raporu almak için hastaneye giden Büyükerşen'i CHP Milletvekili Utku Çakırözer, ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş ve Eskişehir halkı yalnız bırakmadı.
Editör: TE Bilisim