Ziyarette Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ceylan ülke gündemine ilişkin sohbet etti.
ÇOK SEVİYORUM
Başkan Ataç'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Ceylan, 'Eskişehir bizim yüz akımız ve her yerde gurur duyuyoruz. CHP'nin iktidar yolunu inşallah başarılı yerel yönetimlerimiz açacak ve bunun da başında Eskişehirli belediyelerimiz geliyor. Eskişehir'de öğrencilik yapmış ve halen de Güllük Mahallesinde evi olan bir vatandaş olarak Tepebaşı'nı çok seviyorum' dedi.
ÖNEMLİ ŞEHİR
Ceylan'ın ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ataç ise 'Sayın Özgür Ceylan aynı zamanda bölgemizde evi olan, zaman zaman bizleri ziyaret eden değerli bir milletvekilimiz. Öte yandan Tepebaşı'nın en değerli kardeş kentlerinden biri olan Çanakkale, ülkemizin en önemli şehirlerinden bir tanesi' diye konuştu.
HERKES GİDECEK
Ataç, sözlerine şu şekilde devam etti: 'Tepebaşı Belediyesi olarak biz de tarihimizin yazıldığı o kutsal topraklara 120 bin vatandaşımızı götürmüş olmanın gururunu yaşıyoruz. Eskişehirliler orada Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde verilen ulusal mücadeleyi, şehit kanı ile sulanan toprakları tanıma fırsatı buluyor. Tepebaşı'nda, Çanakkale'yi görmeyen insanımız kalmayacak. Milletvekilimize ziyareti için teşekkürlerimi sunuyorum.' HM
Editör: TE Bilisim