İddiaya göre, S.O.Z. isimli kombi ustası ile ev sahibi D.B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.
Komşunun da dahil olduğu gerginlik büyüdü
Tartışmaya ev sahibinin komşusu E.K.’nin de dahil olmasıyla olay kısa sürede büyüdü. İddialara göre E.K., pompalı tüfekle kombi ustasının üzerine yürüdü. Bunun üzerine taraflar arasında arbede yaşandı.
Kombi ustası darp edilerek yaralandı
Çıkan kavgada kombi ustası S.O.Z.’nin darp edildiği ve yaralandığı öğrenildi. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralı hastaneye kaldırıldı
Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan S.O.Z., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumuna ilişkin net bir açıklama yapılmadı.
Polis ekipleri şüpheliyi arıyor
Olay sonrası kaçtığı belirtilen E.K.’nin yakalanması için polis ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



