CHP'li Çakırözer, Eskişehir vergi rekortmenleri sıralamasında üst sıraları bu yıl da kaptırmayan ETİ Şirketler Grubu ve Kanatlı ailesi adına Yönetim Kurulu Başkanı FiruzhanKanatlı'yı Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan ETİ Kek Fabrikasında ziyaret etti. Çakırözer daha sonra şehrin ikinci vergi rekortmeni Sarar'ın OSB'deki yönetim binasını ziyaret ederek, şirketin sahibi Cemalettin Sarar'a teşekkür etti.

Ataç toplantıya telefonla katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Ağrılılar Derneği'ne (ESAĞDER) ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın araması üzerine cep telefonunun hoparlörünü açan Milletvekili Utku Çakırözer, Başkan Karaca ve üyelerle birlikte Ataç ile bir süre sohbet etti.

Tunalı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi üzerinde bulunan Eskişehir Ağrılılar Derneği bürosuna ziyarette bulunan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, burada Başkan Mehmet Şerif Karaca ve üyelerle bir araya geldi. ESAĞDER Başkanı Karaca ile bir süre sohbet eden Çakırözer, daha sonra dernek üyelerine Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yapılan çalışmalardan bahsederek, gündem değerlendirmesi yaptı. Çakırözer, Eskişehir'de bulunan Ağrılıların kente sosyal ve ekonomik yönden katkı sağladığını da belirterek, dernek başkanı ve üyeler tarafından kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bu sırada Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın araması üzerine cep telefonunun hoparlörünü açan Milletvekili Utku Çakırözer, Başkan Karaca ve üyelerle birlikte Ataç ile bir süre sohbet etti. (İHA)

Editör: TE Bilisim