ESO'da yapılan seçimlerde Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Egemen Temizsoy seçilirken başkan yardımcılıklarına ise Can Zeydan ile Ahmet Sarılgan seçildi.
Seçimler sonrası yeni yönetime başarılar temennilerini ileten ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir, 'Sanayi Odamızın, Ticaret Odamızın ve Ticaret Borsamızın katılımıyla oluşan kurulumuz şehrimizdeki genç girişimcilerimizi ve genç iş adamlarımızı aynı çatı altında bir araya getirmekte. Yeni seçilen arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz. Her zaman olduğu gibi girişimciliği ve gençlerimizi destekleyeceğiz' dedi.
Eskişehir'in girişimcileri için çalışacağız
Başkanlığa seçilen Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Egemen Temizsoy ise yaptığı değerlendirmede, Eskişehirli genç girişimcileri destekleyecek projelerle, onların yanında olacaklarını ifade etti.
Geçtiğimiz günlerde yapılan İcra Komitesi seçimlerinin ardından bir araya gelen komite üyelerinin kendilerini bu göreve seçtiklerinden dolayı teşekkür eden Temizsoy, ' hedefimiz girişimciliğin şehrimizde daha da gelişmesi ve işbirliği ortamının daha da artması. Bu yönde kurulumuzla birlikte ümit ediyoruz ki güzel işler yapacağız' diye konuştu. (HM)

Editör: TE Bilisim