Emekli olan ve halen yurtdışında çalıştığını belirten Sünnah Makine, TRT'nin tek taraflı yayın yaptığını belli bir grubun temsilcisi gibi davrandığını söyledi. Artık TRT izlemediğini ve taraflı tutumundan dolayı faturaya yansıtılan payın kaldırılması gerektiğini vurgulayan Makine, 'Ben halksam, benim devletimin kurumu düşüncemi gözetmeli' dedi.

Aziz Baysal ise devletin her şeye zam yaptığını ve faturaların zamlandıkça TRT için kesilen paranın daha arttığını söyledi. Baysal, 'Halkın tek düşüncesi yoktur. TRT ise tek taraflı yayın yapıyor. Yani bizleri görmüyor ama bizden kesilen paralar ile yaşıyor. Umarım meclis bu durumu düzeltir' diye konuştu.

Azda olsa rahatlarız

Her ay yüksek miktarda elektrik faturası ödemekten bıktıklarını söyleyen Halil Görkey, TRT payının kaldırılmasının az da olsa kendilerini rahatlatacağını belirtti. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlarımızdan Hidayet Akyazı, ' Sürekli olarak 70-80 lira fatura ödemek istemiyorum. Zam yapıp duruyorlar. Biraz da insanları düşünüp indirim yapsınlar' dedi.

Editör: TE Bilisim