Puan kaybına tahammül yok
Beyaz Grup'ta 4 maçtır galip gelemeyen Eskişehirspor, son basamakta yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Kırşehir Belediyespor'u ağırlayan ve rakibi ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı olan Es Es'in artık puan kaybına tahammülü kalmadı. Kırmızı Şimşekler, ligin 17'nci haftasında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.00'te başlayacak ve ES TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?
2. Lig Beyaz Grup'ta küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor, sezonun ilk yarısındaki son deplasmanında yarın Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç saat 13.00'te ES TV'den canlı yayınlanacak.

Eskişehirspor – Nazilli Belediyespor maçı hangi kanalda?
Eskişehirspor'un en yakın takipçisi ES TV yarın Kırmızı Şimşekler'in, Nazilli Belediyespor karşılaşmasını canlı olarak yayınlayacak. Saat 13:00'te oynanacak olan mücadele Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Y.İ.K. Genel Sekreteri Tezcan Karakuş'un katkılarıyla ekranlara gelecek.
ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, yaptığı açıklamada, 'Eskişehirspor'umuzun oynayacağı Nazilli Belediyespor maçını canlı olarak izleyicilerimizle buluşturacağız. Yayına destek olacak olan Tezcan Karakuş'a çok teşekkür ediyor ve Eskişehirspor'umuza başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor – Nazilli Belediyespor maçını kim yönetecek?
TFF 2. Lig'de 12 Aralık Pazar günü oynanacak olan Eskişehirspor- Nazilli Belediyespor'ni yönetecek hakem açıklandı. Feyzi Erdem Akbaş görev yapacak. İstanbul Bölgesi hakemlerinden Fevzi Erdem Akbaş'ın yardımcılıklarını Vedat Demir ve Emrah Akkaya yapacak. Maçın
4'üncü hakemi ise Cansu Tiryaki olacak.

Rakip orta sıralarda
Eskişehirspor'un yarınki rakibi Nazilli Belediyespor Beyaz Grup'ta inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Son oynadığı 6 karşılaşmadan 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyet olan Aydın temsilcisi 20 puanla 9'uncu sırada yer alıyor. Hafta içi Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Kadir Kal yaptığı açıklamada Es Es'i küçümsemeyeceklerini ve kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.
Editör: TE Bilisim