Kritik mücadele
Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısına Karacabey Belediyesi galibiyetiyle başlayan Eskişehirspor, bir sonraki haftada ise Şanlıurfaspor'a deplasmanda 2-0 kaybetmişti. Siyah Kırmızılı ekip geride bıraktığımız Çarşamba günü ise evinde Kırklarelispor'u ağırlayacaktı. Ancak olumsuz hava şartları nedeniyle bu maçın ertelenmesinin ardından Şimşekler, gözünü Pazarspor'a çevirdi. Siyah Kırmızılı ekip yarın Pazarspor'un konuğu olacak. Mücadele saat 13.00'te başlayacak ve ES TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefleyen Eskişehirspor, üst sıralarla oluşan puan farkının kapanmasını istiyor. Saat 13.00'de başlayacak olan karşılaşma Pazar İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Onur Bingöl yapacak. Bingöl'ün yardımcılıklarını ise Hüseyin Can ve Azad İlhan yapacak. Eskişehirspor sezonun ilk yarısında Pazarspor'u evinde ağırlamış ve rakibine 6-2 kaybetmişti.

Eskişehirspor – Pazarspor maçı hangi kanalda?
Eskişehirspor'un en yakın takipçisi ES TV yarın Kırmızı Şimşekler'in,Pazarspor karşılaşmasını canlı olarak yayınlayacak. Saat 13:00'te oynanacak olan mücadele BASALIA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başal'ın Katkıları ekranlara gelecek.ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş 7C BASALIA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başal'a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim