TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor, bugün 13.00'te kendisinden 8 puan önde küme düşme hattının hemen üstünde yer alan Zonguldak Kömürspor'u ağırlayacak. Umutlarını gelecek haftalara taşımak isteyen Es Es, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Takım maça hazır

Beyaz Grup'ta 25'inci haftayı maç oynamadan geçiren Eskişehirspor, iki haftadır Zonguldak Kömürspor maçına hazırlanıyor. Teknik patron Suat Kaya talebelerine maçın önemini sık sık anlattı. Kritik maçta alınacak 3 puan takımın hem kendine olan inancını hem de ligde kalma inancını bir kat daha arttıracak. Son olarak dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir antrenman yapan Es Es, çalışmalarını tamamladı. Takım zorlu maça hazır hale geldi.

Başka bir boyut kazandırır

İkinci yarıda oynadığı 4 maçın 3'ünden sahadan beraberlikle ayrılan Kömürspor, son olarak evinde Ankara Demirspor ile 1-1berabere kaldı. Eskişehirspor ise ikinci devre oynadığı 4 maçtan 6 puan çıkartmayı başardı. Her iki takım adına da büyük önem arz eden maçın sonucu kümede kalma yarışına farklı bir boyut kazandırabilir. İki takım arasında ilk devre Zonguldak'ta oynanan maçı ise ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle sona ermişti.

Eskişehirspor- Zonguldak Kömürspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Siyah Kırmızılı ekip bugün kendi evinde Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.00'de başlayacak ve Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Eskişehirspor- Zonguldak Kömürspor maçı hangi kanalda? Canlı yayın var mı?

Eskişehirspor'un bu sezon 2. Lig Beyaz Grup'ta hem içerde hem de dışarda oynadığı maçları canlı yayınlayan ESTV, bugün oynanacak Zonguldak Kömürspor maçını da ekranlara getirecek. Maç önü ve maç sonu yayınları da kritik karşılaşmanın nabzını tutacak. Profesyonel ekiple yayınlanacak maç saat 13.00'te başlayacak.

Eskişehirspor-Zonguldak Kömürspor maçını kim yönetecek?

Bugün saat 13.00'te oynanacak Eskişehirspor - Zonguldak kömürspor maçını Gaziantep bölgesi hakemlerinden Yakup Özhan yönetecek. Özhan'ın yardımcıları ise Göktuğ Hazar Erel ve Mücahid Adem Çelebi olacak.
Editör: TE Bilisim