2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma yarışı veren Eskişehirspor, yarın tamam mı devam mı sorusunu yanıtlayacak. Ateş hattının üstündeki takım ile arasında 8 puanlık fark bulunan Es Es, 1922 Konyaspor'u 13.00'te konuk edecek.

Eskişehirspor-1922 Konyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Ligde ateş hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor bugün final gibi bir maça çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip küme düşme hattındaki en yakın rakibi 1922 Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. 1922 Konyaspor'u yenip kümede kalma umutlarını sürdürmek isteyen Kırmızı Şimşekler'de tek parola üç puan. Yeşil-Beyazlı ekip ligde tam 11 maçtır kazanamıyor. Kritik mücadele saat 13.00'de başlayacak.

Taraftar desteği çok önemli

Eskişehirspor ise ligde son oynadığı 3 maçtan 4 puan çıkardı. Ligin 26'ncı haftasında sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşılaşan ve rakibi ile 0-0 berabere kalan Es Es, geçtiğimiz Çarşamba günü ise 27'nci hafta maçında Bucaspor 1928'e 3-1'lik skorla mağlup olmuştu. Eskişehirspor yarın taraftarın desteği ile sahadan 3 puan almayı hedefliyor.

Eskişehirspor-1922 Konyaspor maçı canlı yayın hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yarın Eskişehirspor, sahasında 1922 Konyaspor'u ağırlayacak. Final niteliğindeki mücadele her hafta olduğu gibi ES TV'den canlı yayınlanacak. Saat 13.00'deki başlayacak olan maçın yayın desteğini ise Starplast Yönetim Kurulu Başkanı Miraç Şahin ve MEÇ Plastik Yönetim Kurulu Başkanı H. Evren Şahin verecek. ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş ise yayın desteği veren iki isme teşekkür etti.


Eskişehirspor-1922 Konyaspor maçını kim yönetecek?

Eskişehirspor-1922 Konya karşılaşmasına Zonguldaklı Klasman Hakem Eren Gökmen'i atadı. Zonguldak Kömür'ün de kalma mücadelesi verdiği ligde en kritik maça Zonguldak hakeminin verilmesini iki takım da tepki ile karşıladı. Pazar günkü maçta Gökmen'in yardımcılıklarını Mehmet Dura ve Muhammed Oğuzhan Öztaş yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Gürel Uzuner görev alacak.


Editör: TE Bilisim