Görüşme olumlu sonuçlandı
2022-2023 sezonunda 3. Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'da yönetim yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Tekrar göreve geldikten sonra yeni sezon planlamasına yoğunlaşan Mehmet Şimşek yönetimindeki yönetim, hem saha içi hem de saha dışı sorunlara yoğunlaştı. Saha içinde öncelik sözleşmesi sona eren isimlerle tekrar anlaşmaktı. Bu doğrultuda yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.
Tesislerde imzalayacaklar
Yönetim Sezgin Çolpan, Bedirhan Akçay ve Selman Çiftkanatlı ile yaptığı görüşmeler sonrasında yeniden anlaştı. Bu isimlerle bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sözleşme imzalanması bekleniyor. Ayrıca Hasan Ulaş Uygur da bugün imzalayacak. 4 futbolcu da 2022- 23 sezonunda tekrar Eskişehirspor forması giyecek. Sol bek Muhammed Yahya Akbulut'un durumu ise henüz netlik kazanmadı.
Buğra kalmak istemedi
Siyah-Kırmızılı takımda bilindiği gibi 30 Haziran itibariyle Sezgin Çolpan, Muhammed Yahya Akbulut, Selman Çiftkanatlı, Buğra Çağlayan ve Bedirhan sözleşmeleri sona ermişti. Bu isimler arasında yeni sezonda olmayacağını sezon devam ederken yönetime belirten Buğra Çağlayan ilk ayrılan isimdi.
Editör: TE Bilisim