Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılacak olan genel kurulda mevcut Başkan Mehmet Şimşek'in listesini verip başkanlığa devam etmesi bekleniyor. Yönetim listesinde de değişikliklerin yaşanacağı gelen haberler arasında.
Sinerjiyi arttırdı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu 8 Haziran Çarşamba akşamı Eskişehirspor'u ziyaret edip camiaya müjde vermişti. Kasapoğlu'nun verdiği 30 Milyon TL yatırım bütçeli tesis projesi camiadaki sinerjiyi genel kurul öncesi biraz olsun arttırdı. Başta Mehmet Şimşek olmak üzere mevcut yönetimin devam etme konusunda enerjisi ve bir şeylerin iyiye gidebileceği konusundaki inancı arttı.
3'üncü kez toplanacak
Siyah-Kırmızılı camia yaklaşık 20 içinde 3'üncü kez Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde bir
araya gelecek. Olağan Mali Genel Kurul ve Seçimli Genel Kurul 27 Mayıs'ta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti. 3 Haziran'da Olağan Mali Genel Kurul yapıldı ve kulübün borcu 287 Milyon TL olarak açıklandı. Aynı gün Seçimli Genel Kurul'da Divan Kurulu'na liste sunulamayınca Divan, genel kurula 12 Haziran'a kadar ara verdi.
Listeye yeni isimler
Eskişehirspor camiasının gözü kulağı yarın saat 14.00'te Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde olacak. Mevcut Başkan Mehmet Şimşek'in tekrar göreve devam etmesi bekleniyor. Ancak yönetim listesinde değişiklikler olacak. Mevcut yönetimde göreve devam etmek istemeyen birkaç yöneticinin olduğu biliniyordu. Bu isimler affını isteyip yeni listede olmayacak. Listeye kimlerin dahil olacağı merak konusu.



Editör: TE Bilisim