Eskişehirspor'da kongre 27 Temmuz'a ertelenirken, Divan Kurulu üyesi Fatih Baturaygil transferin açılması için imza vermekte zorluk çıkaranları açıkladı. Baturaygil şunları söyledi:
'26 imza kaldı. İmza vermek isteyen ve ufak paralar isteyenler var. 12-13 dosyayla tıkanıp kalacak gibi duruyor. Alacakları bir türlü ikna edemiyoruz. Eğer imza verirlerse bir yönetim oluşacağını söylüyoruz ama bize inanmıyorlar. 3 milyon 500 lira Trabzonspor'a vermemiz lazım. Boffin'in dosyasının kapatılması gerekiyor. Boffin'e 5 milyon ödenmesi gerekiyor. Transferi açsak desek 15 tane futbolcu almamız gerekiyor'.

'Para almadan imza vermem'
Baturaygil ayrıca, 'Samet Aybaba ile görüşüyoruz. Kendisi para almadan imza vermem diyor. Kıvanç, Erdal, Aytaç Öden, Hakan Cinemre yakın, Aykut Akgün imza vermeye yakın. Nadir Çiftçi'ye ulaşamıyoruz. Fuat Çapa Emre Güral'ı ikna edeceğini söylüyor. Gekas, Mongongu çözülme aşamasında. Bütün seneyi götürmek için 25 milyon liralık bir kaynağa ihtiyacımız var. Murat Diri'ye teşekkür ediyorum. Kendisini de çok koşturuyor. Yine aday çıkmıyor, biz artık son kozumuzu oynayacağız. Kongreye ara verilecek bizde kalan dosyalardan imza almaya çalışacağız' dedi.
Editör: TE Bilisim