Eskişehirspor'un oyuncularına diğer takımlardan teklif yağıyor. Transfer yasağını kaldırmak için büyük uğraş veren Divan kurulu, bir yandan da gelen teklifleri değerlendirmeye çalışıyor.

Uğurcan Rizespor'da
Bu sezon A takım ile antrenmanlara çıkan ve özellikle Altınordu maçında attığı 2 golle dikkat çeken Eskişehirspor'un 20 yaşındaki oyuncusu Uğurcan Semizoğlu'nun Rizespor ile anlaşmaya vardığı ve Uğurcan'ın geçtiğimiz gün uçakla Rize'ye uçtuğu öğrenildi. Eskişehirspor bu oyuncunun transferinden gelir elde edecek.

Buğra'ya Konyaspor talip
İstikbal'in haberine göre, Rizespor'un istediği Buğra Çağlayan başka hedefleri olduğu için Karadeniz takımının teklifine sıcak bakmamıştı. Rize'nin teklifini kabul etmeyen orta saha oyuncusunu şimdi de Konyaspor'un istediği öğrenildi. Divan kurulu ise Buğra için yeşil beyazlı kulüpten gelecek olan resmi teklifi bekliyor.

Onur arı için de Rizespor devrede
Bu sezon takımda göre alan forvet Onur Arı'nın transferi de yeniden gündeme geldi. Konyaspor'un bir ara ilgilendiği oyuncu için şimdi Rizespor'un da devrede olduğu sızan haberler arasında. Divan Onur Arı için de resmi teklifi bekliyor.

Eskişehirspor'dan tek tek ayrılıyorlar
Es-Es'te sezon bitmeden Mehmet Özcan takımdan ayrılmıştı. Ardından Mevlüt Çelik, Bedirhan Altunbaş, Melih Ağa ve Erdal Akdari takımdan ayrılan oyuncular olmuştu.

Divan Kurulu, kongrede açıklama yapacak
Öte yandan transfer yasağını kaldırmak ve iyi bir yönetim oluşturmak için 11 Haziran'dan bu yana görevde olan Eskişehirspor Divan Kurulu kulübün menfaati için gelen teklifleri de değerlendiriyor. Divan 12 Temmuz'da yapılacak olan genel kurulda kongre üyelerine oyuculara gelen teklifler ve anlaşmalar ile ilgili de geniş bir açıklama yapacak.
Editör: TE Bilisim