4 Haziran'da ertelenmişti
Mustafa Akgören başkanlığındaki mevcut yönetimin aldığı genel kurul kararı sonrası gözler, 4 Haziran Cuma günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi'ne çevrilmişti. Ancak 509 delegeden sadece 67'si gelince o gün 14.30'da yapılması
planlanan Olağan Mali Genel Kurul ve 16.30'daki Olağanüstü Seçimli Genel Kurul çoğunluk sağlanamadığı için 11 Haziran'a ertelenmişti.11 Haziran'da çoğunluk aranmayacak.
Henüz aday yok
Genel kurul kararı sonrası adı geçen isimlerden henüz hiç biri adaylığını açıklamadı. Taraftarların çok istediği eski başkan Nebi Hatipoğlu kesin bir ifadeyle aday olmadığını belirtti. Yine adı geçen eski başkan Kaan Ay ise çalışma içinde olduğunu belirtse de
henüz bir 'adayım' demedi. 11 Haziran'da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi en büyük belirsizlik bu noktada yaşanıyor.
Takım zaman kaybediyor
Camianın gözü yeni başkanın kim olacağına çevrilirken, kulübün en büyük sorunlarından biri hiç kuşkusuz Siyah-Kırmızılı takım. Son iki sezondur 1. Ligi son sırada bitirerek iki kez düşen Es Es'te sözleşmesi biten oyuncuların takımda tutulup tutulamayacağı büyük soru işareti. Transfer tahtasının kapalı olduğu şu noktada mevcut kadronun elde tutulması daha fazla önem kazandı. İlkfire Bedirhan Altunbaş ile verilmişti.
Editör: TE Bilisim