Bu takımın yanındayız
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği'nin (ETB) düzenlediği etkinlikte ilk olarak söz olan ETB Başkanı Murat Diri, Valilik izni ile bu kutlamaları yaptıklarını belirterek, '3. Lig'de de olsak bu takımın yanındayız. Sokakta oynasak kaldırımda destekleyeceğiz. En zor gününde biz vardık yine biz varız. Bugünler de geçecek' diye konuştu.
Özlenen bir tabloydu
Coşku içinde yapılan kutlamalarda marşlar söyleyen taraftarlar, gönüllerince eğlendi. Oyuncular Porsuk Çayı üzerine kurulan platforma tekneyle geldi. Teknenin kıyıya yanaştığı sırada taraftarlar Eskişehirsporlu oyunculara ilgi gösterirken, oyuncuların tek tek isimleri okunarak platforma davet edildi. Futbolcular da bu esnada taraftarları selamladı.
Kaptanlar söz verdi
Siyah-Kırmızılı takım kaptanları Onur Bayramoğlu, Tolga Yakut ve Hasan Ulaş Uygur taraftara başarı sözü
verdi. ETB Başkanı Murat Diri, 3 kaptana mikrofonu uzatarak söz istedi. 3 kaptan da taraftarın önünde takımı kümede bırakacaklarının sözünü verdi.
57. yıl pastası kesildi
Platform üzerinde yapılan konuşmaların ardından Başkan Mehmet Şimşek ve yöneticiler ile birlikte kutlamalara katılanlar özel olarak hazırlanan 57. yıl pastası kesti. Bu andan sonra coşku bir kat daha arttı.
Meşalelerle aydınlattılar
Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda Eskişehirspor taraftarı, 'Bando Es-Es' eşliğinde tezahüratlar yaptı. Tezahüratların ardından taraftarlar, ellerindeki meşalelerle görsel şölen sundu. Taraftarların yaktığı meşalelerle kararmaya başlayan havayı yeniden aydınlattı.

Küllerimizden
doğacağız
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek kutlamalarda konuşma yaptı. Şimşek, 'Eskişehirspor'un gerçek sahipleri yaş günümüze hoş geldiniz. Eskişehirliler Eskişehirspor'u görmezden geliyor. Es Es bitti diyenler bu tabloyu görsünler ondan sonra konuşsunlar. Sizin karşınızda konuşmak kolay değil. Şehirde birlik olalım dedik ama olamadık. Yıllardır bunun cefasını çekiyorsunuz. Eskişehirspor bir gün küllerinden doğacak. Ya İstiklal ya ölüm' diye konuştu.
Konserlerle coşturdular
Adalar Migros önünde kurulan stantta 3 sanatçı taraftara konser verdi. Kutlamalara katılan çok sayıda Eskişehirli Bando Es Es başta olmak üzere etkinliğe katılan sanatçılar Mesut
Girgin, Joker ve Ebru Çeçen'in şarkıları ile coştu. Sanatçılar, taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Sanatçılara da plaket takdim edildi.
Editör: TE Bilisim