Hepimizin isteği Süper Lig'de olmaları
Es Es'in içinde bulunduğu durum ile ilgili konuşan Abdulaziz Demircan, 'Bu kadar güzel bir stadyuma, tesise ve taraftara sahip bir takımın bu durumda olması içler acısı. Umarım eski günlerine, UEFA'da oynadığı yıllara geri dönerler çünkü hepimizin isteği Kocaeli, Eskişehir gibi Anadolu kulüplerinin Süper Lig'de olmasıdır. Bir an önce hak ettiği yerlere gelmesi dileğiyle başarılar diliyorum. Bizim galibiyet ile ilgili de; yediğimiz golde benim ve arkadaşımın hatası vardı. Biz son haftalarda elde ettiğimiz seriyi sürdürmek istiyorduk. Kazandığımız için mutluyuz' dedi.
Güzel bir çıkış yakaladık
Tarsus İdman Yurdu'nun etkili oyuncularından olan Abdussamed Karnuçu ise yaptığı açıklamada, 'Güzel bir çıkış yakaladık. Takım olarak çok iyi bir uyum yakaladık. Böyle devam ederek inşallah play-off'lara kalmak istiyoruz. Oradan da bir üst lige çıkmaya çalışacağız' ifadelerine yer verdi. Takım içindeki birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yapan Karnuçu, play-off'ta rakiplerinin zor olduğunu ve bir üst lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.
Zor olacağını biliyorduk
Uygar Mert Zeybek ise, 'Bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk çünkü biz takımlarımızın konumu ne olursa olsun saygı duyan bir takımız. Hafta içi çalışmalarımızı da ona göre gerçekleştirdik. Güzel bir galibiyet aldık. Hem oyun hem de skor anlamında son haftalarda güzel bir seri yakaladık. İyi bir oyun oynuyoruz ve mücadele ediyoruz. Hedefimiz olan play-off potasına kalmak için
Editör: TE Bilisim