ESMEK'in 172 farklı branşta düzenlediği yeni dönem kurslarına Eskişehirliler bu yıl da büyük ilgi gösterdi. ESMEK yetkilileri, 71 Evler Mahallesine açılacak yeni merkez ile önümüzdeki dönemde yaklaşık 7 bin kursiyerin kabul edileceğini belirtti.
ÖNEMLİ BİR ÖRNEK
Kurslara gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 'Toplumun her kesimine hitap eden ESMEK, çok önemli bir sosyal sorumluluk örneği haline geldi. 2001 yılından bugüne dek 250 bine yakın vatandaşımıza dokunmuşuz. Her yaştan insanımıza yönelik açtığımız kurslardan bu yıl 5 bin hemşehrimiz faydalanıyor. Her yıl artarak devam eden bu ilginin farkındayız ve merkezlerimizin sayısını arttırıyoruz' dedi.
YENİ MERKEZ
Büyükerşen, sözlerine şu şekilde devam etti: '2017 yılında açtığımız Gençlik Merkezi'nin ardından şimdi de 71 Evler Mahallemize bir merkez kazandırıyoruz. En kısa süre içerisinde bu merkezimizde faaliyete geçecek ve 71 Evler ile Emek mahalle sakinlerimiz bu merkezimizde ücretsiz kurslardan faydalanacak.' HM
Editör: TE Bilisim