Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 24. Olağan Genel Kurul Toplantısı seçimlerle devam etti. Oda'nın konferans salonunda gerçekleşen seçimlerde Ersin Karakoç ve eski başkanlardan İlker Özokçu yarıştı. Oy kullanma işlemi devam ederken her iki aday da 'mesleğimiz kazansın' mesajı verdi.

MESLEĞİMİZ KAZANSIN

Özokçu, 'Odamızın 24. Genel kuruluna katılan tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Kazanan mesleğimiz olun, meslektaşımız olsun. Ben özellikle şunu vurgulamak istiyorum. Benden ziyade genç kardeşlerimiz tek liste çalışmasında başarılı olamayacağız biz. Başımıza bir ağabey olarak durun diye beni bu göreve davet ettiler. Bende onları kırmadım. Kendileriyle beraber oturup liste yaptık. Çocuk dediler. Bu çocuklar ev idare ediyor, iş idare ediyor. Kurumalaşmış bir odayı mı idare edemeyecek. Aslanlar gibi bu güne kadar da genel kurul çalışmalarını yürüttüler. Bir aydır siz de takip ediyorsunuz, sosyal medyada projelerimiz uçuyor. Bunu o çocuk dedikleri gençler ortaya koydu. Ben hepsine teşekkür ediyorum' dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI PROJELERİMİZ VAR

Karakoç ise, 'Yoğun bir katılımla genel kurulumuzu gerçekleştiriyoruz. İnşallah mesleğimiz için sonu da hayırlı olur. Bize bu fırsatı verirlerse zaten geçmiş dönemdeki tecrübelerimizle ve devam eden projelerimiz vardı. Bu projelerimizi de inşallah sonuçlandıracağız. Bu mesleğin sorunlarını biliyoruz. Çözüm odaklı projelerimiz var' ifadelerini kullandı.

Öte yandan 24. Olağan Genel Kurulda ESMMMO'nun yeni başkanı Ersin Karakoç oldu. Delege oylarının 407'sini Ersin Karakoç alırken rakibi İlker Özokçu 346 oyda kaldı

Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.

Ersin Karakoç, İlhan Gülcü, Serpil Karaer, Tuncer Dogramacı, Uğur Karakuş, Melahat Koçer, Ali Haydar Eryörük
Editör: TE Bilisim