Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, birlik binasında basın açıklaması yaptı. 'Genel kurulda oda başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin teveccühüyle Esnaf Odaları Birliği'ne ekibimizle birlikte seçildik' diyen Birsen, 'Bizleri destekleyeni desteklemeyen tüm oda başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. 4 yıllık dönemde esnaf ve sanatkarlarımıza en iyi hizmeti ekibimizle birlikte vermeye çalışacağız' ifadelerini kullandı.
İşlerinin zor olduğunu vurgulayan Birsen, 'Esnaf ve sanatkarımızın zor bir süreçten geçtiği bu dönemde esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını hem yerelde hem genelde takip etmeye sorunları çözmeye sorunların çözüm önerileriyle birlikte bir an önce çözülerek esnaf ve sanatkara en iyi hizmet etmeye çalışacağız. Seçimlerden sonra geçen hafta Çarşamba günü mazbatamızı aldık ve görevimize başladık ve dolayısıyla ilk yapmış olduğumuz toplantı neticesinde de görev taksimi yapılmış oldu.
Başkan vekilliğine Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Denetim Kurulu Başkanlığına Elektrikçiler Odası Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, Disiplin Kurulu Başkanlığına İnönü Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tuncer getirilmiştir. Görev alan arkadaşlarımızla birlikte Eskişehir esnaf ve sanatkarına en iyi şekilde hizmet etmek hepimize nasip olsun diyoruz' şeklinde konuştu.
Öte yandan Birsen, Mayıs ayı itibariyle herhangi bir odadan zam talebi gelmediğini ancak girdilerdekifiyat artışları nedeniyle ilerleyen günlerde gelecek zam taleplerini değerlendireceklerini kaydetti.
Editör: TE Bilisim