CHP'li Utku Çakırözer, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesini ziyaret ederek bir dizi ziyarette bulundu. Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve CHP Mahmudiye İlçe Başkanı Semih Şevgen ile ilçe esnafını ziyaret eden Çakırözer, yurttaşın maske talebine karşı maske üretmeye başlayan Mahmudiyeli kadınlarla buluştu.
YURTTAŞIN DERDİNE ÇARE VAR
Çakırözer, maske üreten Mahmudiyeli kadınları ziyaret ederek, emekleri için teşekkür etti. Türkiye'nin dört bir yanında salgın döneminde CHP'li belediyelerin yurttaşın her derdine çare ürettiğini söyleyen Çakırözer, 'Hem Eskişehir merkezde hem de ilçelerimizde CHP'li belediyelerimiz tüm engellemelere rağmen yurttaşın derdine çözüm üretiyor. Şimdi de Mahmudiye Belediyemizde kadınlar dikiş makinalarının başında, maske üretimi yapıyor. Onlara bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız İshak Gündoğan'a ve büyük özveriyle maske üreten Mahmudiyeli kadınlara teşekkürler. Belediyelerimiz sosyal demokrat anlayışıyla yurttaşın her derdine çare üretmeye devam edecek' diye konuştu.
ESNAF NAKİT DESTEĞİ BEKLİYOR
Salgında dükkanı kapanan ilçe esnafına kolaylıklar dileyen Çakırözer, talep ve sıkıntıları dinledi. Salgının en çok küçük esnafı olumsuz etkilediğine dikkat çeken Çakırözer, iktidarın esnafa nakit destek sağlaması çağrısını yeniledi. Çakırözer 'Hem Eskişehir'de hem de ilçelerimizde esnafımızın durumu perişan. Salgın en çok onları vurdu. Dükkanı kapanan esnafımız ile yanında çalıştırdıkları personelleri mağdur oldu. Eskişehir'de olduğu gibi Mahmudiyemizde de esnaf destek bekliyor. Zor günlerimizde bizlerin yanında olan esnafımıza en az asgari ücret tutarında nakit desteği verilmeli' dedi.
Editör: TE Bilisim