İki Eylül Kampüsü Kongre Vadisi'nde yapılan törene, Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Şenyel, Prof. Dr. Gürsoy Arslan ve üniversite yönetiminin tamamının yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi, konuklar ve öğrenciler de katıldı.
TAKDİR EDİYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu, şunları söyledi: 'Marifetin iltifata tabii olduğu hepimizin malumu. Bizler de Eskişehir Teknik Üniversitesi olarak, önemli olduğunu düşündüğümüzden ilk olarak akademik kadromuzun, öğrenci ve mezunlarımızın bilim, teknoloji, sanat ve tasarım alanındaki çalışmalarını tanıma ve takdir etme kararını aldık. Bu kapsamda ESTÜ Mükemmeliyet Ödülü, ESTÜ 100 Ödülü, ESTÜ 50 Ödülü, ESTÜ 25 Ödülü, Makale Performans Ödülü, Yılın Makalesi Ödülü, Yılın En Yüksek Dış Kaynak Bütçeli Proje Ödülü, Yılın Üniversite Sanayi İş Birliği Ödülü (ÜSİB), Yılın Girişimcilik Ödülü, Doktora Tez Ödülü, Yüksek Lisans Tez Ödülü ve Lisans Tez Ödülü olmak üzere farkı kategorilerde değerlendirme yaptık. Zaman içerisinde daha kapsamlı bir 'takdir ve tanıma, ödüllendirme' sistemine sahip olacağımızdan hiç kuşkum yok. Zira önümüzdeki dönemde eğitimde mükemmeliyet ödüllerinin verilmesini ve idari personelimize yönelik bir ödüllendirme sürecinin hayata geçirilmesini hedefliyoruz' dedi.
84 AKADEMİSYENE
Ardından 2019 yılı içerisinde profesörlük ve doçentlik kadrolarına yükselerek ataması yapılan, doktor öğretim üyesi unvanına yükselen 84 akademisyene Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu tarafından profesörlük beratları, akademik başarı ödülleri ve akademik giysileri takdim edildi. Törenin ardından Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Akademik Restoran'da konuklara ikram servisi yapıldı. HM
Editör: TE Bilisim