Zoom Meeting platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilen 'Köklü Bir Geçmişten Güçlü Bir Geleceğe' adlı sanal sergisinin Moderatörlüğünü Prof. Dr. Abidin Kılıç yaptı. Sergiye Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şenyel, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.
DEVAM EDECEĞİZ
Moderatör Prof. Dr. Abidin Kılıç'ın sunuşunun ardından, Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu serginin açılış konuşmasını yaptı. Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin köklerinin geçmişe uzanan güçlü bir üniversite olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu, üniversitenin güçlenerek yoluna devam edeceğini; bu süreçte de yerine getirilmesi gereken önemli sorumluluklarının olduğunu vurguladı.
HEDEFLE UYUMLU
Bu açıdan serginin adının da üniversitenin gelecek hedefleri ile uyumlu olduğunu da sözlerine ekleyen Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin ikinci kuruluş yıl dönümüne ithafen hazırlanan 'Köklü Bir Geçmişten Güçlü Bir Geleceğe' isimli sanal serginin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. HM
Editör: TE Bilisim