Eskişehir Ticaret Odası ve ABank tarafından, Eskişehir'deki kadın girişimcilere uygun koşullarda kredi sağlanması amacıyla protokol imzalandı. 'Kadın Girişimcilere Özel Kredi' adı altında sunulacak kredi imkanı için düzenlenen protokol imza törenine, Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kutlu, TOBB İç Anadolu Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı ile kurul üyeleri, ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, Perakende Bankacılık Satış Yönetimi Müdür Yardımcısı Ebru Korkmaz, ABank Eskişehir Şube Müdürü Demet Deren Hekimoğlu katıldı.

TOBB İç Anadolu Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı, 'Biz kadın girişimciler Üreterek, istihdam ve katma değer yaratarak ülkemiz ekonomisine değer katmak istiyoruz. Gayemiz, temennimiz; Eskişehir'i ve Türkiye'yi geleceğe taşımak, şehrimizin ve ülkemizin başarılarında pay sahibi olmak. Bugüne kadar ETO ve KOSGEB eğitimleri tarafından düzenlenen eğitimlerde 584 kişi sertifika almaya hak kazandı. 35'i kadın olmak üzere 91 girişimci kendi iş yerini açtı' diye konuştu.

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz ise ABank olarak ilk kez böyle bir anlaşmaya imza attıklarını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti

Editör: TE Bilisim