Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yanı sıra Zabıta ve İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler de vatandaşlara moral olması amacıyla eski yıllardaki gibi fener alayı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'nin de katıldığı geçit töreninde marşlar ve şarkılar ile Eskişehirlilere moral verildi.
BALKONLARDA KUTLAMA
Başkan Büyükerşen'in de balkonundan destek verdiği fener alayı sonrası Büyükerşen sosyal medya hesaplarından personeline ve coşkuya balkonlarından ve pencerelerinden ortak olan Eskişehirlilere teşekkür etti. Büyükerşen paylaşımına 'Değerli çalışma arkadaşlarım bir yandan sahada ihtiyaçlarınızı giderirken, diğer yandan da en büyük bayramımızın 100. yılı için bizleri balkonlarda, pencerelerde buluşturdu! 'Bayram evde de var!' diyerek şehrimizin dört bir yanında marşlarla, şarkılarla bizlere bu coşkuyu yaşatan cefakar personelime ve yıllardır olduğu gibi bu 23 Nisan'da da zor şartlarda kazanılan egemenliği sahiplenen Eskişehirlilere teşekkür ediyorum! Nice 100 yıllara!' notunu düştü.
HEP BİRLİKTE SÖYLENDİ
Ayrıca tüm Türkiye'de olduğu gibi saat 21.00'de Başkan Büyükerşen ve on binlerce Eskişehirli balkonlarından ve pencerelerinden İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan seslendirdi. HM
Editör: TE Bilisim