Yüzde 50 indirim
Eskişehir Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi, üyelerini yakından ilgilendiren bir protokole imza attı. Eskişehir'in fizik tedavide öncü tıp merkezi olan Fizyomer ile TÜFAD kendi antrenörleri ve yakınlarına büyük yarar sağlayacak bir anlaşma gerçekleştirdi. Buna göre TÜFAD'a bağlı antrenörler ve birinci derece yakınları Fizyomer'de %50'lik bir indirime sahip olacak.
İndirimli tedavi olacaklar (foto)
London Cafe'de düzenlenen protokol imza töreninde konuşan TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, 'Derneğimize üye antrenör ve birinci derece yakınları Fizyomer'de belirlenen indirim ile tedavi olabilecekler. Fizyomer'in bize göstermiş olduğu ilgileden dolayı çok teşekkür ediyorum. TÜFAD ve Fizyomer'e hayırlı olsun. Hocamız, Türkan Tünerir'e ayrı teşekkür ediyorum' dedi.
Fizyomer olarak yanlarındayız (foto)
Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Tıbbi Direktörü Türkan Tünerir ise yaptığı açıklamada, 'Böyle bir protokol yaptığımız için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah antrenörlerimiz rahatsızlanmaz ancak bir sağlık sorunu olduklarında Fizyomer olarak onların yanında olacağız. Türkiye ve dünyadaki tedavi imkanlarımızı üyelerimize sunacağız. TSYD'nin ardından TÜFAD ile yaptığımız protokolden dolayı mutluyuz' dedi.
Editör: TE Bilisim