Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Anadolu Ajansına yaptığı açıklamada, Siyah kırmızılı ekibin sportif ve ekonomik anlamda iyi durumda olmadığını ve zor günlerden geçtiğini dile getirdi.

TAKIM ADINA GÜZEL ŞEYLER YAPTIK

Eskişehir'in Trabzon ve Bursa gibi Türkiye'deki önemli 3 futbol kentinden biri olduğunu anlatan Aybaba, 'İnsanları, stadı, bandosu ve taraftarı keyifli. Oyuncularımız 8 maç art arda kaybedilmesi nedeniyle demoralize olmuş durumdaydı. Bunu telafi etmek için yoğun çalıştık. Torku Konyaspor maçına çıktık, bazı oyuncularımız çalışmalarımıza hemen cevap verdi. Futbol ve takım adına güzel işler yaptık. Keşke o maçtan üç puanla dönebilseydik' diye konuştu.

MERSİN MAÇINA ODAKLANDIK

Aybaba, önlerinde Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları önemli bir karşılaşma bulunduğunu anlatarak, şimdi camia olarak bu maça odaklandıklarını ifade etti.

TARAFTAR İNANILMAZ

Deneyimli teknik adam, Torku Konyaspor maçında statta Eskişehirspor taraftarının takımına müthiş destek verdiğini vurguladı. Takıma, en kötü günde destek olunması gerektiğini belirten Aybaba, 'Eskişehirspor taraftarı inanılmaz. Bu futbol şehrini ayakta tutmak gerekiyor. Taraftarımız doğruyu yapıyor.

5 YILLIK PLANDA ŞAMPİYONLUK OLMALI

Eskişehirspor ilerleyen dönemde şampiyonluğu hedeflemelidir. Kulübün 5 yıllık planı içinde şampiyonluk olmalıdır. Kulübün içinde bulunduğu olumsuzlukları artıya çevirmek esas problemimiz. Kendime düşen sorumluluğu alacağım. Bir galibiyete ihtiyacımız var' yorumunda bulundu.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Aybaba, devre arasında transfer edecekleri oyuncularla görüşmelere başladıklarını dile getirerek, 'İzlediğimiz oyuncuları Kamuran Yavuz hocamız da izleyecek. Latin Amerika ve Kuzey Avrupa ülkelerinde izlediğimiz oyuncular var. İhtiyacımıza göre oyuncuları transfer edeceğiz' dedi.


Editör: TE Bilisim