Sil baştan
Lİgde Konya mağlubiyeti ardından kupada Diyarbakır mağlubiyeti ile kötü bir süreçten geçen Eskişehirspor'da en çok eleştirilenlerin başında gelen Eskişehirsporlu futbolcular bugün yeni bir başlangıç yapmanın peşinde. Teknik direktör Skibbe'nin her fırsatta güvendiğini belirttiği futbolcular için de bugün oynanacak karşılaşma büyük önem taşlıyor.

Güven
tazeleme maçı
Sezon başından itibaren oynadıkları karşılaşmada istikrarsız bir görüntü çizdiler. Bazı maçlarda çok iyi oynadılar bazı maçlarda ise kelimenin tam anlamıyla döküldüler bugün oynanacak karşılaşmada kimsenin kötü oynama gibi bir lüksü yok. Artık ligde her maç takımın kaderini ciddi şekilde etkileyecek.

Skibbe 'Eksikleri aramayız'
Galatasaray maçı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Skibbe futbolcularına güvenin tam olduğunu bir kez daha gösterdi. Hürriyet ve Ömer gibi iki önemli futbolcudan mahrum olduklarını belirten Skibbe 'Bu iki futbolcudan uzun süre faydalanamayacak olmamız elbette üzücü. Ancak bu durum oynayacak diğer futbolcularımız için bir şans. Onlara güveniyorum. Galatasaray maçında onlardan güçlü bir futbol sergilemelerini istiyorum' dedi.

Orta sahaya çok iş düşecek
Galatasaray ile kendi sahasında oynadığı kupa maçında 1-0'lık galibiyeti orta saha elemanlarının sergilediği olağanüstü performans ile elde eden Eskişehirspor'da bugün oynanacak karşılaşmada da orta sahada görev alan futbolculara çok iş düşecek. Toko, Lawal ikilisin sahaya ilk on birde çıkması bekleniyor. Öte yandan Causic'in bu maçta yedek kulübesinde başlayacağı tahmin ediliyor. S.S.

Editör: TE Bilisim