Galatasaray'ın olağanüstü seçimli genel kurulunda nefes kesen bir yarış sonrası Dursun Özbek'i geçip kulübün 37. başkanı olan Mustafa Cengiz, Fatih Terim'e sonuna kadar arkasında oldukları mesajını verdi. Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre ekibiyle birlikte seçim zaferini kutlayan Cengiz'e Florya'dan telefon açan teknik direktör Fatih Terim, 'Başkanım tebrik ediyorum, görevinizde başarılar diliyorum' diyerek 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

Terim'e teşekkür eden Cengiz ise hocasına tam destek verip 'Zaten adaylığımı koyduğumda açıkladım, düşüncem sizi göreve getirmekti. Geçmiş yönetimin bu yönde karar almalarına sevindim. Sonuna kadar beraberiz. İnşallah çok başarılı oluruz. Yapacak çok işimiz var. Futbolcu kardeşlerimize de selamlarımızı ilet, sizlere güveniyoruz' diye konuştu.

'EL ELE ÇÖZERİZ'

Yeni başkan, Terim'e 'Hayırlısıyla şu Kayserispor maçını kayıpsız atlatalım, uzun uzun konuşuruz. Sorunları el ele çözeriz' diyerek telefonu kapattı. Mustafa Cengiz, Sportif A.Ş.'ye eski yöneticiler Burak Elmas ile Abdurrahim Albayrak'a alıp Florya için bu ikiliyi görevlendirecek. Başkan Cengiz, son dakikada programında bir değişiklik olmazsa birkaç yönetici arkadaşıyla Kayseri'ye gidip bugünkü maçta futbolculara destek verecek.
Editör: TE Bilisim