Galatasaray, uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Tarık Çamdal'dan vazgeçme aşamasına geldi. Eskişehirspor kulübünün 5 milyon euro bonservis bedelinde ısrar etmesi üzerine sarı-kırmızılı takım transferi askıya aldı.
Tarık Çamdal transferinde öncelikle takas teklifi yapan Galatasaray, olumsuz yanıt almıştı. 2 milyon euro ve Engin Baytar teklifi reddedilince fiyat arttıran sarı kırmızılılar, Eskişehirspor'dan gelen 'Takas fikrine olumsuz bakıyoruz' açıklamasından sonra geri adım attı.
Umut Bulut'u da bu transferde gündeme getiren Galatasaray, milli futbolcunun gitmek istememesi sebebiyle yeniden durum değerlendirmesi yaptı. Sarı kırmızılıların geçtiğimiz günlerde yaptığı son teklifte de taraftarlar uzlaşamayınca Tarık Çamdal transferi zora girdi.
Köseoğlu geri dönüyor
Geçen sezon Tokatspor'a kiralık olarak gönderilen ve başarılı bir sezon geçiren Gökhan Köseoğlu geri dönüyor. Tokatspor ile sözleşmesini dün karşılıklı olarak fesih eden genç futbolcu Gökhan Köseoğlu'nun bugün Eskişehirspor'a katılması bekleniyor. Sol kanat oyuncusu Gökhan Es Es'e dönerek Sağlam'ın gözüne girmeye çalışacak.
Parasının peşinde
Yılan hikayesine dönen Brezilyalı futbolcu Welliton transferinde, henüz resmi imzalar atılmadı. Anlaşma sağlanan, sağlık kontrollerinden geçirilen Welliton, kulübü Spartak Moskova'dan alacaklarını tahsil edemediği için imza atmıyor. Rusya ekibinden 250 bin Euro alacağı bulunan Sambacı futbolcu, parasını alamadığı için Es Es ile sözleşme imzalamaya yanaşmıyor.
Es Es ara vermedi
Kırmızı Siyahlılar sezon öncesi çalışmalarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Oynanan Kardemir Karabükspor maçında forma giyen futbolcular düz koşu ve rejenerasyonla tamamladığı antrenmanda diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon, çabukluk ve dar alan pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Eskişehirspor çalışmalarını bugün yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Çalışmalara başladılar
Sakatlıkları bulunan Hasan Hüseyin Acar ve Özgür Çek dün antrenmanlara başladılar. Düz koşu yapan genç futbolcular sağlık ekibi nezaretinde antrenmanı tamamladılar. Biran önce eksi formlarını yakalayarak takıma dönmek isteyen Hasan Hüseyin ve Özgür çalışmalara başladılar.
Kalede rekabet
Eskişehirspor kalesi geçen sezon olduğu gibi bu yılda kalesini gole kapatacak. Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin, Sinan Ören, Ali Şaşal ve genç eldiven Gökhan rekabete girdiler. Antrenmanlarda oldukça hırslı olan başarılı eldivenler kalelerini gole kapatmak istiyorlar.
Editör: TE Bilisim