Galatasaray, Şimşeklerin yıldız futbolcuları Tarık Çamdal ile Erkan Zengin için yeni bir teklifte bulundu. Cim Bom Umut Bulut, Umut Gündoğan ve 3 Milyon Euro ile Es Es'in kapısını çaldı.

UMUT'LARI VERİYORLAR
Galatasaray Cesare Prandelli'nin onayıyla Tarık Çamdal ve Erkan Zengin için Eskişehirspor'un kapısını çalmıştı. Es Es, ilk görüşmede iki oyuncuya karşılık Amrabat ve 7 milyon Euro istedi. Bunu kabul etmeyen Sarı-Kırmızılılar, çok ses getirecek bir teklifle Eskişehirspor'un kapısını çaldı. Sürpriz bir şekilde Umut Bulut'un da takasta önerildiği bir teklif sunuldu. Bu teklife göre yıldız golcünün yanı sıra Umut Gündoğan artı 3 milyon Euro önerildi.

AKILLARI CİMBOM'DA
Hem Tarık Çamdal, hem de Erkan Zengin, Galatasaray'a gitmeye hazır. Hatta iki oyuncunun da Eskişehirspor Yönetimi'yle görüşüp, bu isteklerini ilettikleri öne sürüldü. Dev takasta kullanılması planlanan Umut Bulut'un, Eskişehirspor'a gelip gelemeyeceği ise merak konusu oldu.

KULÜP KARARI BEKLENİYOR
Galatasaray'ın yaptığı cazip teklifin ardından Tarık Çamdal ve Erkan Zengin, Eskişehirspor Yönetimi'nin vereceği kararı beklemeye başladı. Transferin gerçekleşmesi halinde önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı yakalayacak olan ikili, iki kulübün anlaşmaya varmasını umuyor.

Editör: TE Bilisim