Programa katılan AK Parti MKYK Üyesi Harun Karacan, 'Cumhur İttifakı ülkenin milli davası uğruna oluşturulmuş birliktelik. Bu akşam bir aradayız. İnşallah 31 Mart 2019 yerel seçimler tüm ülkede hayırlara vesile olur' diye konuştu.
İttifakı büyüteceklerini söyleyen MHP'li Sazak, 'Bizim doku uyuşmazlığımız yok. Tepede de anlaştık tabanda da anlaştık şimdi siyasileri de anlaştıracağız inşallah. Bir araya gelmek zorundayız' şeklinde konuştuk.
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, 'Eskişehir'i geçmişinden daha görkemli bir geleceğe hazırlayacağız. Artık Eskişehir'de yeni sözler söyleme vakti geldi' ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı'nın gayet güzel bir ahenk içerisinde çalıştığını vurgulayan AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, 'Seçim tarihi sıkıntılı bir tarih gibi duruyorsa da artık karar verildi' dedi.
Her daim sahada olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, 'Eskişehir için bir değişim gerekiyor. Bu yüzden bizleri hep bir arada göreceksiniz' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim