CHP'li Çakırözer Eskişehir'de üretim yapan Knauf Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle öğle yemeği yedi. Eskişehir'in geleceğinin üretimde olduğuna vurgu yapan Çakırözer, yatırımcılara Eskişehir'e daha fazla yatırım yapmaları çağrısında bulundu. Çakırözer, 'Eskişehir'in geleceği üretimde. Eskişehir'e daha fazla yatırımcı, daha fazla fabrika lazım. Hem Knauf gibi yabancı sermayeli yatırımcılarımız hem de kendi yatırımcılarımız gelsin, Eskişehir'imize daha çok yatırım yapsınlar' diye konuştu.
SENDİKA GÜNVECEDİR
Öğle yemeğinde işçilere buluşan Çakırözer, emekleri için teşekkür ederek, 'Ülkemizin ve şehrimizin ihracatına ve ekonomimizin büyümesine yaptığınız katkılar çok büyük. Sizlerle gurur duyuyoruz. Hem Eskişehir'imizin hem de ülkemizin kalkınmasına sağladığınız destek için teşekkür ederiz' dedi. Çakırözer işçilerle sohbetinde fabrikadaki tüm emekçilerin sendikalı olduğunu bilgisini aldı. Sendikalı olmanın önemine dikkat çeken Çakırözer, 'Sendika emekçilerimizin güvencesidir, haktır. Keşke hem Eskişehir'imizde hem de tüm Türkiye'de tüm işçiler sendikalı olsa. Alın teri ile çalışan işçinin, emekçinin sosyal güvencesi sendikalardır' ifadelerini kullandı.
FABRİKAYI GEZDİ
Çakırözer ziyaretinde yabancı sermayeli Knauf Fabrikası'nın Türkiye'de üretime başlayışının 5'inci yılını da kutladı. Fabrikanın Genel Müdürü Emre Gürcan'ı makamında ziyaret eden Çakırözer, Gürcan ve fabrika yöneticilerini tebrik etti, fabrikayı gezdi, çalışmalara ilişkin bilgi aldı. HM
Editör: TE Bilisim