Gerçek Eskişehirsporlular
Siyah-Kırmızılı kulüpte Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Cihan Gürsoy, Kurban Bayramı'nın ilk gününde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla camiaya seslendi. 'Gelin bu bayram barışalım' diyen Gürsoy, 'Geçmiş dönemde para veren, loca alan, kombine satın alan, malzeme veren, tezahürat yapan, sesi kısılana kadar bağıran gerçek Eskişehirsporlular... Kötü idareciler, yanlış yöneticiler, alınan hatalı kararlar sebebiyle, gelen sportif başarısızlıklar nedeniyle Eskişehirspor'a küsen kim varsa gelin barışalım' dedi.
Tüm şehrin ortak sevdası
Gürsoy, 'Son dönem Eskişehirspor yöneticisi olarak yaşadığımız en büyük olumsuzluklardan biri geçmiş dönemde çeşitli şekillerde Eskişehirspor'a
destek olmuş, gönül vermiş ancak sonrasında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Eskişehirspor'a destek olmayı reddeden '... verdik de ne oldu, o-buşu kulübün parasını yediler, çaldılar...' itirazlarıyla Eskişehirspor'dan uzaklaşanlar, yalnız bırakanlar; başka Eskişehirspor yok! Eskişehirspor tüm şehrin ortak sevdası, vazgeçilmezi' ifadelerini kullandı.
Bahaneleri bırakalım
Bahanelerin bir kenara bırakılması ve bir an önce birlik olunması gerektiğine parantez açan Asbaşkan Gürsoy, 'Bu bahaneleri artık bir kenara bırakalım, kişilere olan kızgınlığınızı, öfkenizi Eskişehirspor'a yansıtmayın. Kulüp tarihin en kritik dönemlerinden birini yaşarken, adeta uçurumun kenarında iken bir olalım, birlik olalım, efsaneyi yeniden canlandıralım' dedi. Gürsoy paylaşımını ise 'Yaşasın Eskişehirspor' ifadelerini kullanarak paylaşımını noktaladı.
Editör: TE Bilisim