TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Yeni dönem çalışmalarından yaklaşan seçimlere kadar birçok konunun gündeme geldiği buluşmada Başkan Kurt tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde CHP'nin iktidar olacağını altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, 'Sizleri CHP'yi insanlara anlatacak, Eskişehir'in geleceğine yön verecek bir ekip olarak görüyorum. Gençlik Kolları partinin en çalışkan, en dinamik ve en heyecanlı unsuru olmalı' dedi.

İKTİDAR OLACAĞIZ

Konuşmasında, iktidar hedefini tüm Eskişehirlilerin aklına yerleştireceğiz diyen Başkan Kurt, 'Bunu da sizler başaracaksınız. Biz size her konuda destek vereceğiz. Her zaman yanınızda olacağız' görüşlerine yer verdi.

GELİŞİME AÇIK BİR PARTİYİZ

CHP'nin parti ideolojisinin gelişime açık olduğunu altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, ' Süreklilik arz eden politikalar geliştireceğiz. Partinin gelişimine katkı sağlayan, politikalar üreten bir Gençlik Kolları anlayışımız var. Bunun gelişerek devam edeceğini biliyorum. Sizlere olan güvenim tam' ifadelerine yer verdi.

ESKİŞEHİR'DE GÜÇLÜ BİR YAPILANMA OLUŞTURACAĞIZ

Ziyarette Başkan Kurt'a gençlere verdiği değer ve destek için teşekkür eden Gençlik Kolları İl Başkanı Hüseyin Akçar, 'Eskişehir'de güçlü bir yapılanma oluşturuyoruz. Ev ziyaretleri ile iyi niyet ve samimiyetimizi gençlere yansıtıyoruz' dedi. (HM)

Editör: TE Bilisim